Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně našeho nejlepšího hokejisty Jaromíra Jágra (52), modelka Inna Puhajková (38) nafotila pořádně dráždivé fotografie. Kdysi něžná blondýnka se proměnila v černovlasou divošku. Inna je na nových fotografiích zatraceně sexy. Jestli má tyto fotky Jágr na skříňce v hokejové šatně, není divu, že nastřílel v zápase s Američany hattrick. A těžko říct, co všechno ještě provede dneska Švédsku.

Inna nové snímky nafotila s uznávaným fotografem Michalem Skramuským. Nefotili spolu poprvé. Spolupráci si nemůžou vynachválit.

"S Innou se mi fotí vždy úžasně, protože je prostě skvělý človek. Je jedno jestli má na hlavě blond, nebo černou. Inna je prostě sexy," řekl Super.cz fotograf Skramuský. "Jako modelka je absolutní profesionál, má svůj názor a ví, co se líbí," dodal vyhledávaný fotograf.

Inna fandí na Slovensku jako o život. Na zápase s Američany šílela a povzbuzováním hnala Jágra dopředu. Dnes odjíždí na Slovensko znovu a bude fandit v semifinále proti Švédsku. "Věřím, že to kluci zvládnou a opět se budeme radovat ze zlata. V Bratislavě už zůstanu na finále," prozradila Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám