Hlavní obsah
Článek

Mnozí by předpokládali, že Eliška Bučková (34) po rozchodu s Vaškem Noidem Bártou (43) po vzoru Bridget Jones zůstane tři dny v posteli, bude poslouchat slaďáky od Céline Dion, donekonečna si prohlížet společné fotky a v pyžamu se ládovat zmrzlinou.

Škodolibce musíme zklamat, neboť tomu tak není. „Jsem úplně v pohodě. S Vaškem jsem v kontaktu a jediné, co se mezi námi změnilo, je to, že spolu nefungujeme jako partneři. Rozumíme si spolu mnohem víc jako kolegové než jako partneři,“ svěřila se Super.cz Bučková.

Eliška si nemůže vynachválit, že poprvé od svých sedmnácti let žije sama v novém bytě. „Vážně si svobodu užívám. Například jsem strávila týden u rodičů na Moravě. Za poslední dva a půl roku se mi to na tak dlouho nikdy nepovedlo,“ říká.

Česká Miss 2008 se nestraní společnosti a naopak se střemhlav vrhla do práce. My jsme ji načapali ve chvíli, kdy fotila kampaň nové kolekce šperků. „Tuhle nabídku jsem dostala před čtvrt rokem a vše bylo domluvené. Ani by mě nenapadlo, abych to rušila,“ svěřila se nám Eliška přímo v luxusním šperkařství v obchodním centru na Novém Smíchově. „Miluji šperky, zejména pak zlato. Nikdy jsem nenosila perly, ale tady jsem objevila tak nádherné věci, že se jimi určitě začnu zdobit,“ rozplývala se Eliška.

Reklama

Další články

Načítám