Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se stalo po aféře, kdy se provalil její milostný vztah s manželem Ivany Jirešové (47), muzikantem Viktorem Dykem, se zpěvačkou Zuzanou Míkovou? Půvabná brunetka se zčistajasna zjevila na jedné narozeninové párty. A dala o sobě patřičně vědět už modelem, který zvolila.

"To je kostým, který jsme měly jako kapela The Apple připravený do soutěže Česko Slovensko má talent," svěřila Super.cz Zuzana, kterou jako by skandály přímo přitahovaly. S členkami skupiny totiž odmítla dál pokračovat v soutěži, když měly podepsat nevýhodnou smlouvu s agenturou Jaro Slávika (49).

"Ale ten kostým jsem nevyhodila, říkala jsem si, že se bude ještě hodit. Byl připravený na show k písničce Michaela Jacksona (†50)," vysvětlila původ svého modelu Zuzana, která si k němu nechala vytvořit i speciální účes inspirovaný pankáčských čírem.

Pětadvacetiletá kráska se nyní pokouší rozjet svoji sólovou kariéru. "Žila jsem ve Švýcarsku a v Anglii, natočila desku v angličtině a právě když jsem pracovala na její české verzi, poznala jsem se s Viktorem. A co se z toho vyvinulo, určitě víte. Ale říkám si, že všechno zlé snad bude jednou k něčemu dobré," krčí rameny zpěvačka, která se zatím snaží prosadit sama a nezkoušela štěstí ani v konkurzech na muzikál. "Uvidím, jak to sama zvládnu, ale jsem snad ještě docela mladá," míní.

Reklama

Další články

Načítám