Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Poulíčková má čerstvě po rozchodu a řádí jako utržená ze řetězu. "S Lukášem jsme spolu byli tři roky, ale už jsme byli spíš jako bratr a sestra nebo kamarádi. Před měsícem jsme se dohodli, že se rozejdeme," svěřila Super.cz Markéta.

Potkali jsme ji v nově otevřeném tattoo a kadeřnickém salonu na Malé Straně, jehož je tváří, a hned jsme si všimli jejích ultrakrátkých šatiček a toho, že si nevzala podprsenku. A pak jsme toho viděli mnohem víc.

Při pěveckém vystoupení s kolegou z Hlasu Česko Slovenska Milošem Novotným si sedla na schody tak neopatrně, že se jí šaty vyhrnuly a ona nechtěně ukázala kalhotky. A pak jí ještě moderátor akce David Turek alias Naděžda Krupská osahal ňadra, aby vyzkoušel, že je opravdu naostro.

"Nového partnera teď nehledám, vím, že to zní jako klišé, ale mám hodně práce, rozjíždím novou spolupráci. V únoru bych měla mít hotový nový singl," pochlubila se Markéta o pauze. Pak už se s Naděždou vrhla na Miloše a jaly se ho svlékat aspoň do půl těla.

Nakonec se na povedené párty svlékla sama Markéta a na masérském stole předvedla svá ňadra v celé kráse a přidala i oblý zadeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám