Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) velmi prožívá roli porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar. Nejen, že přísně posuzuje výkony soutěžících, ale zároveň se nestydí naplno projevit své emoce.

Za srdce ji chytl například soutěžící Pavel Malina, který se do SuperStar přihlásil proto, aby vyhrál cenu 100 tisíc eur (cca 2,5 miliónu korun) a pomocí ní splatil všechny své dluhy.

Pavel kdysi patřil k majitelům reklamní agentury a žil si spokojeným životem. O svou úspěšnou firmu ale nakonec přišel, protože propadl závislosti na hracích automatech.

Když se Ewa dozvěděla jeho smutný příběh a slyšela jeho zpěv, rozplakala se přímo před kamerami a společně s ní neudržel slzy ani dojatý Pavel.

Jak nám prozradil zdroj ze zákulisí, Farna se nerozplakala jen tak pro nic za nic. Sama má zkušenost s kamarádem, který také propadl hazardu, ale na rozdíl od Pavla zatím nedokáže sám se sebou bojovat.

Jak to tak vypadá, mladá zpěvačka se vůbec nestydí za to, že občas neudrží emoce na uzdě. Kromě vyléčeného gamblera ji dojal i mladík, který zazpíval romantickou písničku své krásné novomanželce. Další dramata ze Superstar uvidí diváci už v neděli večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám