Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kostýmu ve stylu krále rock ’n’ rollu Elvise Presleyho se přestrojila k nafocení propagačního plakátu ke svému působení v Las Vegas Britney Spears (42). Ačkoli zatím prý není podepsána smlouva o výši honoráře, který zpěvačka inkasuje, o původně zmiňovaných 100 miliónů dolarů se jednat nemá.

V úvahu prý připadala dvě místa, kde by se velkolepé show s popovou hvězdou mohly konat. Věhlasný Ceasars Palace a neméně slavný Planet Hollywood.

Zpěvaččin dlouholetý manažer Larry Rudolph uvedl, že koncerty ponesou název Sin City a už se prý nepočítá s možností, že by některá ze stran ustoupila. „Jsme v procesu důkladného projednávání a byl bych šokován, kdyby to nedopadlo. Doufám, že dojde k dohodě už velmi brzy,“ sdělil Rudolph.

V Las Vegas vystupuje pravidelně mnoho známých hvězd. Například Celine Dion koncertuje pět dní v týdnu v Ceasars Palace a za každou odzpívanou píseň vydělá neuvěřitelných 20 tisíc dolarů (380 tisíc korun). S takovou frekvencí se však u Spears prý nepočítá. „Nikdo neočekává, že by Britney zpívala pětkrát týdně. Asi to pro ni takhle bude teď i lepší,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám