Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta se rodičům opravdu vyvedla, i když je nenásledovala v profesi. Dvaatřicetiletá dcera nádherné herečky Magdy Vášáryové a jejího hereckého kolegy Milana Lasici představila svoji už druhou knihu. Hana Lasicová na pražském křtu představila i pokračovatele rodinného klanu, dceru Ester.

Hana v herecké tradici nepokračovala. Vystudovala ekonomii na Ekonomické univerzitě ve Vídni a komparativní literaturu na Sorbonně v Paříži. V hlavním městě Francie žila tři roky a pracovala zde v oblasti personalistiky.

Z jejího francouzského období také pochází její první kniha Pravdivý příběh lži, kterou vydala před rokem a půl i v češtině. Pak se vrátila domů do Bratislavy a při procházkách s kočárkem dávala dohromady příběh svého druhého, tentokrát humoristického románu, O dcerách a milenkách.

Jejího tátu Milana Lasicu ale v postarším nevěrníkovi hledat nemáme. "Mého otce určitě ne, ale po světě takový muž určitě běhá, a ne jeden. Dokonce se obávám, že spousta mužů se v této postavě pozná. Ale lidé se často chovají podle zažitých klišé, a tak se opravdu stává, že si muž středního věku najde milenku, kterou vlastně ani moc nezná, začne si barvit vlasy a členky jeho rodiny jsou zděšené a dožadují se návratu starých pořádků," říká Hana.

Reklama

Další články

Načítám