Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) je až po uši zamilovaná do alternativního umělce Mikoláše Růžičky (33). Pozitivní energie z ní jen čiší, o čemž se ostatně můžete sami přesvědčit po zhlédnutí tohoto snímku od fotografa Martina Vítka.

„Chtěla jsem, aby mě vyfotil fotograf, kterého znám a který mě nebude nutit do nepříjemných póz,“ vysvětluje genezi snímku Andrea.

Těm, kdo se pozastavili nad tím, s jakým že to zvířetem herečka pózuje, dodáme vysvětlení. Kerestešová vyměnila svého sněhobílého kocoura Kvíka za stejně barevného zakrslého králíčka. „Ten králík se mě trochu bál. Byl vyděšený, protože není zvyklý na cizí lidi. Ale i já jsem se bála jeho, a tak vznikla tahle fotka. Pár velmi rychlých cvaků foťáku a bylo to,“ říká s úsměvem Andrea, která jedním dechem uvedla, že zvíře nepřišlo během focení k úhoně.

Kerestešová a Vítek společně plánují nafotit kalendář, který prý bude ale úplně jiný než vytvářejí ostatní. „Bude se fotit v průběhu celého roku, každý měsíc jedna fotka v reálném čase,“ říká Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám