Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) už žije s fotbalistou Tomášem Řepkou nějaký čas, ale teprve nyní se rozpovídala, co kapitána pražské Sparty opravdu rajcuje. Musela kvůli němu odložit tenisky a nahradit je botkami s podpatky, které by využily i dívky pracující u tyče.

"Od té doby, co jsme spolu, Vlaďka chodila hlavně v teniskách. to je asi jediné, co jsem jí v rámci oblékání vyčetl," řekl Super.cz Tomáš Řepka (50). Kromě téhle výčitky ale nemá s Vladčiným oblečením žádný problém a také se na něm moc nepodílí. "Nic mi sám nekoupil. Byl sice ochotný se mnou aspoň zajít do obchodu, ale stěžoval si, jak dlouho mi to trvá," vyprávěla Vlaďka, která ve vysokých lodičkách se síťovanými punčoškami kvůli svému milenci balancuje i na hrbolaté dlažbě pražského Starého Města.

Vlaďka naopak svému partnerovi nakupuje hodně ráda. "Jen jednou jsem mu omylem vzala větší velikost trička. Přišlo mi, že je větší vazba," smála se na opening párty obchodu s italskou módou Spazio. I odtamtud Tomáš odcházel s plnou taškou nákupu, zatímco Vlaďka ostrouhala.

Ani zpěvák David Kraus (44) své nové přítelkyni, České miss Anetě Vignerové (36) ještě žáné oblečení nekoupil. "My to tak nemáme, ale já už mu, pravda, koupila boty. Trefila jsem se mu do vkusu i velikosti," pochlubila se Aneta Super.cz.

Část butiku patří i modelům renomované české návrhářky Ivany Mentlové, která obléká mj. Miss Word 2006 Taťánu Kuchařovou (36). Podpořit ji přišel partner, DJ Uwa. "Hodně jsem se přítelkyni přizpůsobil, co se týče oblékání, ale pořád jsem stejně extravagantní. A to, že má dnes na sobě Ivanka stříbrné disko šaty mě oslnilo. Vždyť jsem DJ," smál se Uwa.

Reklama

Další články

Načítám