Hlavní obsah
Článek

Jedna z našich nejznámějších spisovatelek Halina Pawlowská (69) se ve své nové knize Strašná nádhera přiznala k pikantní vzpomínce z návštěvy Spojených států. Téměř před dvaceti lety se Halina dostala do Hollywoodu díky ocenění za nejlepší postkomunistický scénář k filmu Díky za každé nové ráno. Pozval ji tam její úspěšný kamarád a zároveň obdivovatel, kterého Halina po letech raději nechce jmenovat. A z kypré autorky několika bestsellerů si udělal trochu škodolibou legraci…

Pawlowská tehdy netušila, co o ní ctitel navykládal a z nejen jeho obdivu byla u vytržení: „Kráčela jsem po boku svého úspěšného obdivovatele a každou chvíli se na mě někdo usmál a někdo vstal od večeře, aby mi mohl podat ruku,“ uvedla v knize.

To ještě netušila, že slavné osobnosti, například herec Nicolas Cage nebo zpěvák Rod Stewart, se o ni nezajímali jako o výbornou scénáristku, ale domnívali se, že stojí vedle velice úspěšné pornohvězdy, která si desetkrát nechala zvětšit ňadra. To všechno o ní totiž v rámci nejapného vtípku její úspěšný společník navyprávěl.

Když se Halina vše dozvěděla, byla vzteky bez sebe, ale po čase vtipálkovi odpustila a sama se celé prekérní situaci dokázala zasmát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám