Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Bende (46) netráví čas pouze s manželkou a dvěma syny. Svoji pozornost věnuje i půvabné kolegyni ze Slovenska, zpěvačce Michaelle. Už spolu nazpívali i duet Hranice, který se hraje v českých i slovenských rádiích, a nyní spolu prožili několik dní při natáčení videoklipu, který Super.cz přináší jako první.

"Písnička je o vztahu dvou lidí, kteří touží po vztahu s čistým stolem a zároveň prožívaném na plný plyn. My to ale doma tak italské, jako je to v písničce, s manželkou nemáme," ujišťuje Petr Bende, že s Michaellou nemá jiné plány než pracovní. "Ale je to úžasná zpěvačka a nádherná dívka," dodává jedním dechem.

Michaella si Petra také nemůže vynachválit. "Musím říct, že je to skutečně velmi dobrý herec, kterému věřím všechny emoce. Jsem si jistá, že díky němu lidé pochopí, co jsme chtěli písničkou říct, i když si vypnou zvuk a budou sledovat jen obraz," domnívá se pohledná zpěvačka.

Klip se natáčel na východě Slovenska, kam Bende zavítal v rámci turné s Věrou Špinarovou. Točilo se v ateliéru a u piana v prešovském kulturním domě. Skladba se nahrávala v Studio 7 Recording pod taktovkou známého slovenského producenta Randyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám