Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikomu jistě neuniklo, že v reality show Hotel Paradise došlo k dramatické změně a všichni soutěžící včetně štábu se byli nuceni přesunout zpátky do Evropy. Jelikož je ale předtočena většina dílů, můžeme sledovat vztahové taškařice soutěžících odehrávající se ještě v Dominikánské republice.

V dnešním díle zasáhne do děje příchod nového soutěžícího. Účastníci se o jeho příchodu dozvědí z inzerátu, který zní takto: „Jmenuji se Denis, je mi dvacet let a pocházím z Bratislavy, jsem velmi tvrdohlavý a moje povaha je dost komplikovaná. Jsem vždy pozitivně naladěný a moje životní krédo je být stále realista. Hledám inteligentní dívku se správnými názory na život, musí být zajímavá, ne nudná a hlavně společenská."

Příchod dvacetiletého Denise Csina nechá chladnými Niki Trojanovou i Nelu Slovákovou. Druhá jmenovaná má prý radši starší muže a před dvacetiletým klučíkem by se cítila jako mamina. Proto se nově příchozího ujme Dominika. Ta se kvůli nováčkovi obleče velmi vyzývavě, což rozčílí jejího partnera Martina. Ostatní soutěžící přivítali nového muže celkem vřele. Je jisté, že Denise si bude chtít naklonit hlavně Mirek, tak aby ho mohl využít proti Viktorovi. Máme se nač těšit.

Reklama

Další články

Načítám