Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před narozením dcery měla zpěvačka Monika Sommerová (37) sen, že by si chtěla na derniéře ještě naposledy zazpívat hlavní ženskou roli v muzikálu Fantom opery. „Nakonec jsem se ale rozhodla, že zůstanu doma s naší Rozárkou,“ vysvětlovala Monika, které se dcera Rozálie narodila 11. listopadu.

V šestinedělí si tedy dala Monika pauzu. „Fantom opery byl sice moje láska, ale do života mi vstoupily jiné životní lásky, můj partner a moje dcera. Hrát tak brzy po narození Rozárky by bylo zbytečně složité a já bych byla nervózní, jestli se netrápí. To jsem ale nevěděla, že pro mě měl můj úžasný partner velké překvapení, které se mělo odehrát přímo na jevišti divadla GoJa Music Hall,“ vyprávěla Super.cz Monika.

Zpěvačka se svěřila, že jí partner nechal namalovat obraz od Františka Ringo Čecha, na němž je ve své roli Christine. „Jmenuje se Nezapomenutelní Christine Daaé a měl mi ho osobně předat právě na derniéře. Nakonec došlo k soukromému předání, ale i to bylo báječné. Opravdu mám nezapomenutelnou vzpomínku. I když se tedy přiznám, že si na obraze přijdu spíš trochu jako selka Christine,“ smála se Monika.

Zpěvačka už se na divadelní prkna pár měsíců vrací. Nyní ji v divadle GoJa Music Hall čeká další velká role, tentokrát v muzikálu Bídníci, který bude mít slavnostní premiéru 16. února. „Trochu si myslím, že Fantine bude moje další oblíbená role,“ věří Sommerová, která se bude alternovat s Kateřinou Brožovou.

Reklama

Další články

Načítám