Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na model, který vynesla na vyhlášení světové modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, byla herečka Zuzana Stivínová (50) pyšná. Následně se ale stala předmětem kritiky snad všech českých módních policistů.

Faktem je, že Zuzana překvapila minimálně barvou róby, která ve Španělském sále Pražského hradu doslova svítila. "Návrhář Zoltán Tóth mi sám nabídl, že mě oblékne. Já souhlasila a vybrala si první šaty, které jsem viděla, protože se mi moc líbily. Barvy jsem se rozhodně nebála, navíc jsou lehké jako vánek, díky tomu, že jsou z hedvábí. Kdy jindy si něco takového vzít," řekla Super.cz Stivínová. Zda se líbí vám, můžete hlasovat v naší anketě.

Nyní už je herečka opět v plné práci. "Začínám zkoušet Hordubala do Národního divadla, hraju Hordubalovou. A dokončuju film s Darjou Kaščejevou, myslím, že se máte na co těšit, je to neuvěřitelné," uzavřela.

Líbí se vám šaty Zuzany Stivínové?
Jsou krásné a neobvyklé
25,6 %
Bývá oblečená lépe
74,4 %
Celkem hlasovalo 32790 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám