Hlavní obsah
Článek

Vyvrcholení 53. ročníku karlovarského filmového festivalu se neslo v duchu pestrých barev a tvorby českých návrhářů. Podívejte se, co bylo k vidění na ceremoniálu, kde převzali ocenění zahraniční hosté Robert Pattinson (37) a Barry Levinson.

Zatímco na zahájení se dámy blýskly v modelech světových značek jako Tom Ford, Elisabetta Franchi či Dior, závěr patřil domácí módní produkci. Manželka prezidenta karlovarského festivalu Andrea Bartošková vynesla model plný květin od Daniely Flejšařové. Zuzana Stivínová (50) se pochlubila trojdílným kompletem, který jí ušila na míru Monika Drápalová v rámci značky Pietro Filipi. Zdobily ji luxusní šperky Cartier.

Na svoji oblíbenou návrhářku Beatu Rajskou vsadila DJka Lucca, která vystavila svůj dekolt. V šatech podobných barev se předvedly kamarádky Petra Nesvačilová (38) a Eva Josefíková (34). Petřina téměř antická róba zdobená ptáčky pocházela z dílny Dominiky a Jaroslavy Sedláčkových. Futuristický kousek, v němž se blyštila Eva, navrhl Jiří Kalfař.

Zakončení festivalu si nenechala ujít také návrhářka Blanka Matragi (71). Ta dle očekávání prezentovala vlastní tvorbu. Nejodvážnější model oblékla ředitelka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková. Manželka režiséra Karla Janáka jej stejně jako své svatební šaty pořídila v ateliéru Femme Fatale.

Kdo se na zakončení karlovarského festivalu oblékl nejlépe?
Zuzana Stivínová
5,6 %
Petra Nesvačilová
4,8 %
Eva Josefíková
7,5 %
DJka Lucca
7,7 %
Andrea Bartošková
63,2 %
Blanka Matragi
11,2 %
Celkem hlasovalo 2406 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám