Hlavní obsah
Článek

Čeští režiséři do svých filmů často obsazují slovenské herečky a při jejich kráse se ani není čemu divit. Některé Slovenky se u nás dokonce usadily a kvůli tomu, že přestaly mluvit svým rodným jazykem, jsme možná i zapomněli, odkud pochází.

Příkladem je herečka Michaela Badinková (45). Bývalá hvězda seriálu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě 2 se narodila v Malackách na Slovensku. Naučila se perfektně česky a jen málokdo by řekl, že není rodilá Češka. Dnes ji sice známe jako blondýnku, ale fanoušci Básníků si ji hned vybaví po boku Pavla Kříže jako okouzlující zrzku Annu Posedlou.

Shodou okolností z Malacek pochází také sesterské herecké duo Zuzana (45) a Soňa (50) Norisovy. Slovenské krásky se dostaly do povědomí diváků ve filmovém muzikálu Rebelové, kde mladší Zuzana ztvárnila hlavní roli absolventky Terezy, starší Soňa si zahrála její macechu.

Mezi nejobsazovanější slovenské herečky u nás, které taktéž zdobí rudá hříva, patří Vica Kerekes (43) a Táňa Pauhofová (40). První zmíněná kráska se už roky řadí do žebříčku nejvíc sexy česko-slovenských hereček. Kromě andělské tváře jí byl do vínku nadělen i bujný přírodní dekolt, kterého režiséři nesčetněkrát využili v rolích svůdnic.

I Táňa Pauhofová je právem považována za jednu z nejatraktivnějších Slovenek. Nezaměnitelným šarmem oplývá i v 70 letech Kamila Magálová, která se do povědomí českých diváků zapsala filmy Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel.

Reklama

Další články

Načítám