Hlavní obsah
Článek

Opravdu nelehké úkoly čekají na soutěžící šesté řady show Tvoje tvář má známý hlas. Moderátor Ondřej Sokol každé z hvězd před prvním vystoupením předal zabalenou maketu, po jejímž odkrytí se soutěžící dozvěděli, jakého interpreta budou v první epizodě ztvárňovat.

Úkoly, které k tomu musí splnit, jsou ale opravdu náročné. Své o tom už ví i Zuzana Norisová (45), která musela skočit z letadla, nebo Kateřina Brožová (56), na kterou čekalo vojenské cvičení. Adrenalinový zážitek si moderátor přichystal i pro Romana Zacha (51), jeho reakci ale vůbec nečekal.

Herec se totiž při příchodu k akrobatickému letadlu zasekl. Okamžitě se ho zmocnil strach a panika a odmítl let a celý úkol absolvovat. „Mám teď životní fázi, kdy mě nic adrenalinového neláká a už dopředu se mi dělá špatně,“ řekl nervózním hlasem Roman, okamžitě si začal svlékat kombinézu a z natáčení naštvaně odešel.

Nakonec zaúřadovala produkce a herce k úlohu přesvědčila. Dobře mu prý ale nebylo a mnohem raději by si takový zážitek odpustil.

Reklama

Další články

Načítám