Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmu Rebelové Zuzana Norisová (45) se před sedmi lety odstěhovala z Prahy zpět na Slovensko a v Česku po ní leta nebylo ani vidu ani slechu. Nyní se vrací, bude hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas. Sama to bere jako návrat do světa českého šoubyznysu.

"Takovou velkou věc jsem dlouho nedělala. Od roku 2012 žiju na Slovensku. Ze začátku mi Praha hrozně chyběla, ale je to tak praktické. Mám tam maminku, babičky, které mi pomáhají s dcerou, máme tam nádherný domek, kousek od Bratislavy. Je mi tam krásně. Jak jsem starší, jsem ráda v přírodě. I když mi Praha pořád trošku chybí," přiznala Super.cz na párty Novy Zuzana.

Nyní ji tak čekají tři měsíce dojíždění a pendlování. "Nebude to jednoduché, není to za rohem. Ale rodina je hodně se mnou, i teď na mě čekají. Dojíždí sem se mnou. Ale od září už je škola, to bude horší," vyprávěla.

Rodina je pro Zuzanu na prvním místě, svatba ale zatím na pořadu dne není. "Mám dcerku, to je můj největší poklad. Jsem šťastná, že ji mám. Mám svého andílka, šestiletou Julinku," usmívala se. "A svatba? Uvidíme, mám všechno otevřené. I to, že bych třeba mohla žít zase v Praze. Záleží na tom, aby rodině bylo dobře, abychom byli zdraví. Ostatní jsou srandičky, které jsou skoro jedno," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám