Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nerozmýšlela se prý ani minutu. Třetí hvězdou podzimní řady Tvoje tvář má známý hlas se stala zpěvačka se specifickým hlasem Debbie Kahl (30). Na obrazovce se tahle rusovláska objeví po boku Zuzany Norisové (45) a Roberta Urbana.

Zpěvačka s přijetím nabídky účinkovat v oblíbeném pořadu příliš dlouho neotálela: „Tento koncept mě moc baví. Takže jsem řekla: „Jé super, já bych to zkusila.“ Mě baví nejen to, že člověk přezpívává písničky, což já dělám třeba v autě, ale hlavně obdivuju, jak dokonalé jsou ty masky. Takže tohle všechno mě hodně nadchlo a ani chvíli jsme neváhala,“ prozradila zpěvačka, kterou si diváci pamatují z Česko Slovenské SuperStar.

Debbi žije střídavě v Praze a na statku ve středních Čechách, během natáčení Tváře tak bude mít velký zápřah.

„Nebydlím na statku nastálo, ono by to nešlo skloubit ani s našimi koncerty a podobně. To pak jezdit ve tři ráno na Kokořín nedává úplně smysl. Ale je to přirozený, hezký kontrast. Když má člověk rušný a trochu namáhavý životní styl, tak pak odjede pryč, na vesnici, kde ho nikdo neotravuje, je tam klid – a samozřejmě i práce jako kydání hnoje, sekání trávy nebo sušení sena, ale to mám ráda. Takže se snažím mezi těmito dvěma světy najít rovnováhu,“ prozradila zpěvačka, která se už na své proměny neuvěřitelně těší.

Reklama

Další články

Načítám