Hlavní obsah
Článek

Po provalených nevěrách svého muže, rockera Petra Koláře (56), se Zuzana Kolářová Krištofová (51) rozhodla ukončit mateřskou dovolenou s druhým synem. Protože nechce být závislá na manželovi, vrací se k divadelní práci. V pátek poprvé po několikaleté pauze předvedla striptýzovou scénu v muzikálu Touha.

Zuzaně se ani po dvou dětech nezměnila postava a tak se v pohodě navlékla do svého bývalého kostýmu. Na nohy natáhla síťované punčocháče a její tělo obemkl korzet. "Kdyby takhle chodila i doma, možná by Petr nehledal rozptýlení jinde," kostatovali diváci v hledišti divadla Kalich. Kolářová se k manželově nevěře vyjadřovat nechtěla. "Nechci vůbec s nikým a o ničem mluvit," vzkázala přes tiskového mluvčího Jaroslava Panenku Super.cz.

Zuzana, která je zpěvačka a tanečnice, si před necelým měsícem založila i fanouškovské stránky na sociální síti. Z kalendáře jejích akcí vyplývá, že se vrací nejen do Kalichu, ale do divadla v Plzni, kde za muzikál Chicago dostala i prestižní divadelní cenu Thálie.

Reklama

Další články

Načítám