Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rocker Petr Kolář (56) je už smířený s tím, že jeho manželství se Zuzanou Kolářovou (51) je definitivně u konce. Nesnaží se dělat nic pro to, aby její rozhodnutí, které je možná zapříčiněno nejen jeho, ale i její nevěrou, zvrátil. „Když někdo nebojuje o mě, nebudu o něj bojovat ani já. Plním přání své ženy. Nejsem člověk, který někomu leze do zadku. Nebudu bojovat o něco, co je předem prohraný,“ svěřil se Kolář Super.cz ve videu.

Kolářovi se během posledních dvanácti měsíců radikálně změnila rodinná situace. Minulý rok se dopustil nevěry s biletářkou divadla Broadway. Doma následovalo velké usmiřování a Zuzana dokonce veřejně prohlásila, že žádný rozvod se nekoná. Pak se však sama prý zapletla s jedním mužem a vše vyvrcholilo tím, že nedávno manželé oznámili rozvod. „Nebudu jí bránit. Bylo by to hloupý,“ myslí si Kolář.

Zpěvák tvrdí, že je se situací smířený. Novou přítelkyni prý ještě ale nemá. „Zatím je to otevřený. Je to cesta, která mě čeká. Nevím, jestli bude dobrá nebo špatná. Nebudu se hroutit. Doufám ale, že v brzké době někomu zazpívám Ještě že tě lásko mám,“ věří.

Nejtěžší na vztahových kotrmelcích v rodině Kolářů je, že situaci už plně vnímají jejich děti, dvouletý Honzík a hlavně devítiletý Péťa. Rodiče ho prý na každý nový článek připravují. Teď je čeká vysvětlování, že o prázdninách spolu už maminka a tatínek nebudou bydlet. „Nechceme dát dětem dardu. Pomalu je na to připravujeme,“ říká Kolář, kterého nejvíc mrzí to, že Péťovi mediální kauza rozvodu i nevěry ubližuje už i ve škole. Děti se mu kvůli tomu posmívají. „Tyhle věci bohužel jsou. Děti jsou zlé. Právě proto mu říkáme věci na rovinu,“ dodal Petr Kolář, který se rozvádí už podruhé a z prvního manželství má třiadvacetiletou dceru Jolanu.

Reklama

Další články

Načítám