Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vítězství v soutěži Miss ČR v roce 2008 se v Česku dlouho neohřála, Zuzana Jandová (36) odešla za pracovními zakázkami do Německa a Itálie. Nyní se i s ohledem na pandemii nemoci covid-19 modelka zase zdržuje více v České republice.

„Jsem ráda, že jsem tady v Česku a můžu si užívat Prahu a rodný kraj,“ řekla Super.cz rodačka z Karviné.

Vzhledem k tomu, že se Jandové podařilo získat zpět skvělou postavu, nehází v modelingu flintu do žita a plánuje se opět prosadit na zahraničním trhu. „Vyměnila jsem ve světě všechny své manažery a začínám úplně od znova. Začínám podepisovat nové smlouvy v Německu, Francii i Anglii a moc se na to těším,“ vysvětlila Zuzana.

Ve svém věku však už Jandová nechce obíhat castingy. „Mám už hodně zkušeností, hodně fotek a klienti mě už znají. Proto bych už chtěla odlétat na konkrétní práce, zdržet se dva dny a letět domů,“ říká Zuzana a jedním dechem dodává: „Dnes už se spousta věcí řeší online. I já se často natáčím doma a castingy řeším takto,“ popsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám