Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypnout a nabít trochu energie na slunci, tak se rozhodla trávit konec listopadu Zuzana Jandová (36). Modelka a nejkrásnější dívka Česka z roku 2008 zabalila kufry a vyrazila s kamarádkami na dovolenou.

Cílem její cesty se stalo Turecko, kde stále vládne krásné počasí a plavky rozhodně není nutné měnit za zimní kabáty. Což je u takové krásky rozhodně škoda. Zuzana se při slunění na pláži nechala zvěčnit v bikinách a nutno říct, že ani dvanáct let poté, co se ucházela o korunku krásy, ze svého půvabu nic neztratila.

"Pro mě je ústřední téma sebeláska, protože jsem se musela naučit se mít ráda takovou, jaká jsem. Dlouho mi to nešlo a bylo to takové zvláštní období. Ale teď už je to jiné. Začala jsem zdravě jíst, stala se vegankou. Ale všechno, co dělám, jak se o sebe starám, vychází ze sebelásky a ne z toho, že musím nebo bych měla," prozradila nedávno Super.cz Zuzana.

Své sexy křivky předvedla Zuzana nejen zepředu. Na jedné z fotek, kterými se pochlubila, dokonce odhodila vršek plavek. Prsa si tak překrývala jen kloboukem a dala na odiv své pozadí. „Ten zadek je luxus,“ přistálo Jandové pod fotkou v jednom z mnoha obdivných komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám