Hlavní obsah
Článek

Po psychických problémech, které vyvrcholily i pobytem v psychiatrické léčebně, se krásná vítězka Miss ČR Zuzana Jandová (36) dala už úplně dohromady. Prožila i tříletý vztah s golfistou a majitelem cestovní agentury Tomášem Fajou, s nímž žila tři roky ve Skotsku. Teď už je zpátky v Česku. A opět single.

Zuzku jsme potkali na křtu projektu Jsem žena, jsem Evropa, který souzní s jejím naturelem, proto ho přišla podpořit. "Život mě vrátil zpátky do Čech. Přijela jsem v březnu navštívit tatínka a už jsem tady zůstala," řekla Super.cz s tím, že žádnou novou lásku zatím ještě nepotkala.

"Pro mě je ale ústřední téma sebeláska, protože jsem se musela naučit se mít ráda takovou, jaká jsem. Dlouho mi to nešlo a bylo to takové zvláštní období. Ale teď už je to jiné," ujistila nás. "Začala jsem zdravě jíst, stala jsem se vegankou. Ale všechno, co dělám, jak se o sebe starám, vychází ze sebelásky a ne z toho, že musím nebo bych měla.

Zuzana se nadále živí modelingem, i když samozřejmě pocítila stejně jako všichni méně pracovních příležitostí kvůli koronavirové pandemii. "Bylo to náročné období," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám