Hlavní obsah
Článek

Modelka Zuzana Jandová (36) před půl rokem opustila psychiatrickou léčebnu v Bohnicích a i kvůli lékům, které brala, výrazně přibrala. I s kily navíc je ale stále zatraceně sexy. A jak sama říká, brzy zase bude na své váze.

"Chodím na fitbox, tam se vyřádím, vypotím a pomalu se postava zase formuje zpátky. Přibrala jsem asi pět centimetrů přes všechno. Přibírám souměrně, to je jediná výhoda," řekla Super.cz na narozeninové kapitánské párty Jandová, kam vyrazila v dlouhých šatech od sourozenců Ponerových a vypadala nebezpečně svůdně.

"Chtěla bych se na pohodlíčku vrátit do velikosti 36 a zase odletět do zahraničí," upřesnila ke své postavě modelka. Zuzana patří mezi nejkrásnější Češky a těžko věřit tomu, že ona léta trpí podceňováním a velkými komplexy.

"Je to hrozně těžký. Všechno je myslím zapříčeněné v dětství, nějaké vzorce se opakují. Pracuji na tom, aby ty bloky, které mám, byly pryč. Jedenáct let dělám modeling, ten lidé vnímají povrchově, přitom je to práce, kde vás neustále někdo sekýruje, něco se někomu nelíbí. Máš dlouhej krk, krátký nohy...," dodala Jandová, která na sobě nyní maká, aby byla v psychické pohodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám