Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2008 a modelka Zuzana Jandová (36) byla hospitalizována v psychiatrické léčebně v Bohnicích.

Modelka je podle serveru Blesk.cz na uzavřeném oddělení a může ji navštěvovat jen rodina. Ještě nedávno se přitom modelka objevila na koncertě Tomáše Kluse a prý byla v dobré náladě.

Podle Top Staru plánovala modelka na prosinec vernisáž, na poslední chvíli však přišla o jednoho z hlavních sponzorů. Ohrožení celého projektu ji prý položilo na kolena a zkolabovala. Zuzanin stav byl natolik vážný, že jí kamarádka zavolala záchranku, která modelku následně odvezla do Bohnic.

O vernisáži Jandová ještě minulý týden mluvila v Top Staru. "Chystám vernisáž svých fotek, na které bude spolupracovat několik umělců a téma té vernisáže je ukázat různé polohy ženy," nastínila své plány modelka, které se však zjevně všechno zhroutilo jako domeček z karet.

Misska se v posledních týdnech hodně zajímala o duchovno, analyzovala svou minulost a vlastní psychiku. Své názory pak zveřejňovala na sociální síti. Většinou se ale nesly v pozitivním duchu.

"Všechno, co si jen dokážeš představit, můžeš mít, stačí jen uvěřit! Sni! Měj velká přání! Obrovská! Neboj se! Zahoď strach! Přej si a věř! Lásku dávej i přijímej a bude ti heeeej! Nic od nikoho nečekej! Jsi to ty, kdo má moc nad svým životem," napsala si nedávno na svůj profil.

Jandová ještě nedávno pracovala výhradně v zahraničí, ze svého druhého domova v Miláně vyjížděla na zakázky do celého světa. Letos se však někdejší královna krásy vrátila do Česka, kde přijímala nové pracovní nabídky. Před půl rokem se rozešla s podnikatelem Robertem Hájkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám