Hlavní obsah
Článek

Donedávna pracovala výhradně v zahraničí, ze svého druhého domova v Miláně vyjížděla na zakázky do celého světa. Nyní má Zuzana Jandová (36) svou domovskou základnu zase v Praze, a tak začíná přijímat i práci ve své domovině. Naposledy spojila síly se sourozeneckým duem Jakubem a Nikol Ponerovými. Modelka se stala tváří nové kolekce, jejíž nafocení si vzal na svá bedra Martin Šebesta.

„Hledali jsme někoho výjimečně krásného a neokoukaného. I když je Zuzka v Česku dost známá, není to prototyp klasické modelky. Myslíme si, že s přehledem může konkurovat jiným modelkám ve světě, což nás velice baví, jelikož i my chceme časem svoji tvorbu zaměřit na zahraničí,” říká Jakub a jeho sestra ho doplňuje: „Spolupráce to byla velice příjemná a profesionální, ale pro nás je velmi důležité, že jsme si sedli i po osobní stránce.”

Modelka byla ze zmíněného projektu nadšená. „Mladí, talentovaní, s obrovským srdcem a ze země, odkud pocházím,” připomněla své kořeny Miss České republiky 2008 a dodala: „Jejich šaty jsou nádherné, ručně propracované, mají duši a žena, co je oblékne, se okamžitě cítí jako bohyně. Věřím, že naše spolupráce je vybudována na hlubokém základu,” uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám