Hlavní obsah
Článek

Mnozí ji považují za zosobnění dokonalosti. Je pravda, že Zuzana Jandová (36) působí na mole a na fotkách jako super žena a ještě větší charizma ze sebe vyzařuje naživo. Jednu vadu na kráse ale nejkrásnější Češka roku 2008 prý přece jen má, donedávna toužila mít Zuzana zářivější chrup.

„Chtěla bych mít krásné bílé třpytivé zoubky a myslím, že v tom mám resty,” nechala se slyšet Zuzana před bělením na klinice krásy v Plzni.

Jedna z nejvíce sexy královen krásy české historie měla vždy přirozeně bílé zuby, ale pak se něco změnilo. Vzhledem k tomu, že modelka absolvovala profesionální bělení zubů před více jak osmi lety, tak bylo na čem pracovat. „V Itálii jsem nosila dva roky rovnátka, která mi překrývala zuby. V momentě, kdy jsem si je sundala, mi zůstaly zažloutlé zuby. Rozhodla jsem se to napravit."

Vnímá Zuzana jako modelka, že trh v Americe nebo Evropě vyžaduje různé úrovně vyběleného úsměvu? „Amerika je samostatná jednotka. Často se setkávám s názory, abych zůstala co nejvíce přirozená. Myslím, že ke mně to tak nejvíc sedí. Jsem člověk, který si nikdy nebarvil vlasy, zakládám si na tom, že jsem přírodní žena a nechci mít šíleně zářivé skleněné zuby. Chci zůstat přírodní, ale zároveň to musí vypadat hezky,” řekla Zuzana Jandová.

Související témata:
Nedostatek

Reklama

Další články

Načítám