Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé odmlce se ve společnosti objevila Zuzana Jandová (36). Držitelka titulu Miss České republiky pro rok 2008 zdobila svým půvabem koktejl párty u příležitosti představení aktuální kolekce Dolce & Gabbana v rámci Unique Fashion Weeku.

„Byla to pro mě premiéra na fashion weeku v České republice. Nikdy předtím mi to bohužel časově nevyšlo skloubit s prací v zahraničí, kde už se přes pět let úspěšně pohybuji,” svěřila se Super.cz na večírku kráska, která na párty pro prominenty dorazila s bývalým přítelem Kateřiny Sokolové (34), zlatníkem Robertem Hájkem. Právě nový přítel bude nejspíš tím důvodem, proč se modelka častěji objevuje ve své domovině.

Zuzana žije hned v několika metropolích nejednou, střídavě žije v Milánu, Londýně a Hamburku, odkud cestuje všude po světě na focení kampaní i katalogů. „Jedním z mých domovů je Itálie, a proto je pro mě Dolce & Gabbana naprostým odkazem Itálie jako takové,” říká modelka, která se osobně setkala se zakladateli a návrháři módního domu Domenicem Dolcem a Stefanem Gabbanou. „Díky své práci jsem měla možnost se s klukama také potkat. Jsem jejich velký obdivovatel a ve skříni od nich mám pár skvělých kousků,” říká královna krásy, která si pro tuto příležitost oblékla model z aktuální kolekce.

Zuzana Jandová, která poutá módní tvůrce svou ženskou figurou a fotografy zase různě zbarvenými duhovkami v každém oku, funguje jako modelka mnohem více v zahraničí než v Čechách. Má za sebou spolupráci se značkami jako L'oreal, Triumph, Guess, Liu Jo, Peroni a podobně. Jedním z jejích posledních focení byla mezinárodní kampaň italské značky Colmar.

Reklama

Další články

Načítám