Hlavní obsah
Článek

Krásná Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (36) se sice před rokem kvůli nedostatku času rozešla s bohatým albánským podnikatelem Agem Simitčim (36), dnes je však opět všechno jinak! Podle důvěrných informací Super.cz se páreček zase objevuje bok po boku. Dokonce spolu znovu bydlí. Muži mu mají co závidět. Na luxusní fotografie Zuzany se podívejte ve fotogalerii.

"Zuzana s Agem spolu skoro každé ráno v Praze-Malešicích venčí psa. Odpoledne už s ním většinou chodí jen Ago. A Jandová jezdí jeho autem. Nemohli bez sebe zkrátka být," prozradil Super.cz zdroj z modelčina okolí. Zuzana o své lásce nikdy veřejně nehovořila, dokonce ho před novináři schovávala pod bundou. Ani tentokrát neudělala výjimku. Nebrala telefon a nereagovala na textové zprávy. Proč nechce být s Agem spojována? Je snad s jeho podnikáním něco špatně?

Zuzana se s Agem rozešla loni na jaře. Odůvodnila to tím, že má hodně pracovních zakázek v zahraničí a že s přítelem už byli spíš sourozenci než milenci. Z okruhu přátel sexbomby Jandové ale vyšla informace, že ve skutečnosti Ago zapomněl své lásce říci, že je ženatý. Ať je to jakkoliv, albánský obchodník s pánskou módou a dosluhující profesionální hráč futsalu je dnes opět tím jediným, kdo si může beztrestně sáhnout na Zuzanino sošné tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám