Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Bubílková (71) se pustila do dalších hvězd. Po zpěvačce a herečce Dádě Patrasové a spisovatelce Radce Třeštíkové (42) si tentokrát vzala na paškál Karlose Terminátora Vémolu a jeho novomanželku Lelu Ceterovou. Nenechala bez povšimnutí jejich velkolepou svatbu.

"Krampol oddal Vémolu, i když na to nemá oprávnění. Nový slib novomanželů bude vypadat takhle," napsala Bubílková k videu, ve kterém paroduje Lelu Ceterovou. Na něm pózuje se závojem a svatební kyticí, vedle ní stojí "ženich", který má představovat Vémolu.

"Slibujeme před Bohem a Krampolem, že si nebudeme věrní," říká v parodii moderátorka, která se nyní setkává se stále více reakcemi, že na sebe chce za každou cenu upoutávat pozornost.

V minulosti se ozvaly i Dáda Patrasová i Radka Třeštíková. A je téměř jasné, že reakce horkokrevné Slovenky Lely na sebe nenechá dlouho čekat.

Bubílková kritiku bere s nadhledem. „Takových příspěvků dávám několik za týden. Neměla jsem potřebu nikoho konkrétního urazit. Mohla jsem klidně napsat, že mám žízeň jako Upír Krejčí,“ řekla Super.cz moderátorka po vtipu na konto Dády Patrasové.

Reklama

Další články

Načítám