Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně Zuzana Bubílková (71) plánovala, že stráví konec adventu ve Spojených státech, kde už řadu let žije její syn Tomáš. Nakonec své plány přehodnotila.

„Vůbec se mi nezamlouvá představa letět tak daleko. I když jsem očkovaná, nerada bych něco chytla a v tomto období bych nechtěla být nemocná,“ řekla Super.cz moderátorka.

Návštěvu rodiny za velkou louží posunula na léto. Velkou motivací je pro ni především to, že konečně poprvé uvidí svého vnuka Tomáška, který přišel na svět na konci srpna. „V létě se tam vydám aspoň na dva měsíce, jak jsme zvyklí. Už se nemůžu dočkat toho, až budu chodit běhat, tentokrát už s kočárkem,“ tetelí se paní Zuzana.

Bubílková se musí smířit s tím, že neuvidí syna, snachu a vnoučka, opuštěná o Vánocích ale nebude. „Chystám se navštívit své rodiče, kterým je přes devadesát. Už jsem jim koupila nějaké dárky,“ dodala moderátorka.

Zuzana Bubílková má třiadevadesátiletého tatínka a devadesátiletou maminku. Oba jsou zcela soběstační.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám