Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když moderátorka Zuzana Bubílková (71) uvedla křest kalendáře pro nadaci Šťastná hvězda, která pomáhá hendikepovaným dětem, jedna jejích z prvních vět směrem k publiku byla o tom, že i ona už se nechala naočkovat. Z vakcinace měla strach, dlouho ji odmítala ze zdravotních důvodů. A přiznala, že měla nepříjemné vedlejší účinky.

"Přimělo mě v podstatě to, že začali vyhrožovat pořadatelé, kteří dělají vystoupení, že pokud nebudu očkovaná a nebudu mít certifikát, nebudou mě pouštět na jeviště. To už potom člověk váhá, jestli se držet svého názoru nebo to risknout. Nakonec jsem to riskla, i když o tom nejsem vnitřně vůbec přesvědčená. Nechtěla jsem sedět doma v lockdownu neočkovaných," řekla Super.cz Zuzana, která měla v době konání akce týden po aplikaci vakcíny od Pfizeru.

Po injekci se necítila vůbec dobře. "Horečky jsem neměla, ale dva dny jsem zvracela a měla jsem průjmy. Místo vpichu na ruce mám pořád ještě nateklé a bolestivé," popsala nám.

Na druhou stranu by se jako očkovaná konečně mohla podívat za synem, snachou, a hlavně malým vnoučkem do Spojených států, kam se bez certifikátu o vakcinaci nedá dostat. Jak je to s cestou za rodinou, nám popsala v našem videu, kde svěřila, že proti očkování na covid je i její syn, který by byl dokonce ochotný se odstěhovat z Kalifornie do Texasu, který prý očkování od obyvatel nevyžaduje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám