Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48) si od loňska užívá španělský ostrov Tenerife, kam se s rodinou přestěhovala. Po řadě let života v Miami bylo jasné, že hezkého počasí a života v plavkách se jen tak nevzdá. A Kanárské ostrovy splňují vše, co potřebuje.

Někdejší hvězda erotického pořadu Peříčko totiž nejraději tráví dny u moře či bazénu a vystavuje své tělo slunci. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, kdy předvedla své křivky v tmavě modrých titěrných bikinách. Na odiv dala Slovenska nejen svůj bujný dekolt, ale i pozadí.

„Když se ráno vzbudíš, vzpomeneš si na to, jak je vzácné privilegium být naživu, dýchat, myslet, milovat a užívat si všechny ty krásy, které svět nabízí,“ zamyslela se Zuzana.

Moderátorka letos v únoru oslavila 46. narozeniny a nutno říct, že vypadá skvěle. Za to, že je stále spokojená, zřejmě také může život na prosluněném ostrově.

„Náš dům stojí na konci ulice, kde jsou nejdražší domy na ostrově. Ten náš nestál třicet milionů jako ten sousedů. Nestál ani tři. Stál půlku, ale jsme z toho nadšení,“ řekla Super.cz Belohorcová, která je na španělském ostrově šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám