Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) momentálně září v show Tvoja tvár znie povedome. Přestože je na rodném Slovensku, rodinu kolem sebe nemá.

Za sestrou na návštěvu nemůže, protože žije v jiném okrese, a rodiče odletěli do Španělska, aby pomohli manželovi Zuzky Vlastovi Hájkovi s dětmi.

Jaká je momentálně situace na Slovensku?

"Je tu zákaz vycházení, zákaz pohybu, nemůže se cestovat mezi okresy, do zahraničí. Jsem v Bratislavě v pronajatém bytě. Snažím se samozřejmě eliminovat styk s ostatními, chci ve zdraví odcestovat zpět za rodinou. Mám před sebou ještě měsíc," řekla Super.cz Zuzana. "Sestru navštívit nemůžu, je v jiném okrese. Takže jsem sice doma mezi svými, ale nemůžu je vidět," posteskla si.

Nikdo z jejich rodiny covid neprodělal. Rodiče měli být očkovaní, ale o termín přišli právě kvůli pobytu ve Španělsku. "Nyní jsou ve Španělsku a bohužel o to přišli, volali jim, že se mají dostavit. Snad na ně brzy po návratu přijde řada," doufá Belohorcová.

O svém názoru na očkování mluvit kvůli kontroverzi nechce. "Můžu jen říct, že budu ráda, když budou očkovaní rodiče, to mohu upřímně říct. Já osobně bych radši počkala. Ale nechci se k tomu více vyjadřovat, je to velmi kontroverzní téma," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám