Hlavní obsah
Článek

Před půl rokem se Zuzana Belohorcová (48) přestěhovala po jedenácti letech ze Spojených států zpátky do Evropy. Důvodem velkého přesunu do jižního Španělska bylo zhoršení bezpečnosti v místě jejich bydliště v Americe, a zejména pak omezení spojená s pandemií koronaviru. „Nechtěli jsme vychovávat děti v prostředí, kde jsme se báli vůbec vyjít ven na ulici," uvedla v rozhovoru pro Super.cz Belohorcová.

V Miami moderátorka a její manžel vlastní stále nemovitost, udržují zde obchodní vazby a zůstali tam někteří přátele. Proto varianta možného návratu do USA ještě není definitivně vyloučena. „Nikdy neříkej nikdy. Já Miami zbožňuji. Pokud se situace zlepší, tak proč ne,“ nechala se slyšet moderátorka.

V době pandemie ale rozhodně na konečné závěry není vhodná doba. Jelikož se v Miami nyní vše zdražuje a nájem bytu, kde Zuzanina rodina žila, stoupl o třetinu, moderátorka se na Floridu nehrne.

„Zatím nám naši přátelé a sousedi, kteří tam zůstali, hlásí, že tam situace není ideální. Velmi tam vzrostly ceny a bezpečnost tam není vůbec taková jako dřív,“ říká Zuzana, které se prý po Miami velmi stýská. „Hned, jak to bude možné, tak se tam ráda vydám aspoň na pár týdnů,“ dodává Zuzana Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám