Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mnohé lidi byl životní styl Zuzany Belohorcové (48) provokativní. Málokdo dokázal pochopit, že se moderátorka vzdala práce v televizi, s manželem prodali veškerý majetek, sbalili děti a odstěhovali se za svým americkým snem za velkou louži.

„Zlým jazykům, které mi vyčítaly, že jsem po dobu života v Americe nic nedělala a jen si ležela na pláži, se jen směji. Nikdo už neví, že jsem manželovi dělala jedenáct let účetnictví, na Floridě jsem uklízela rezidenci po návštěvě našich klientů, neměla jsem jedinou uklízečku. Celou residenci jsem nejen uklízela, ale vše jsem řídila. Přitom jsem se starala jsem se o celou rodinu, aby bylo navařeno, uklizeno a všichni měli veškerý servis. To byla práce, kterou lidé nevidí,“ řekla Super.cz Zuzana.

Lidé prý Belohorcové vyčítali i to, že se vzdala kariéry. Ti samí ji dnes kritizují za to, že na čtvrt roku opustila rodinu a na Slovensku natáčí pořad Tvoja tvár znie povedome.

„Teď jsem dostala možnost se na chvíli sama realizovat. V očích těch lidí jsem matka, která odešla od dětí. Nikdy se prostě nezavděčíte všem,“ doplnila Zuzana Belohorcová, která si z názorů nepřejících lidí za léta působení v šoubyznysu příliš těžkou hlavu nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám