Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve skříni má na několik desítek plavek a střídá je takřka denně. Zuzana Belohorcová (48) si díky životu na Floridě užívá stále slunné počasí. Dny s rodinou nejčastěji tráví na pláži a v moři nebo u bazénu. Nedávno se tak přiznala, že její šatník skýtá nespočet modelů, ve kterých dává pravidelně na odiv své hříšné tělo.

Tentokrát si vyrazila na pláž v opravdu odvážném modelu. Bývalá moderátorka oblékla titěrné bikiny, ve kterých se okázale dmula její ňadra. Více než ta ale některé fanoušky na sociální síti zaujal její spodní díl plavek, který byl prý příliš odvážný. „Ten střih spodního dílu je dle mého názoru hrozný. A postavě nesvědčí. Jinak jsou plavky hezké,“ napsala jí jedna z fanynek.

„Mně se nelíbí ten dolní díl plavek. Zdá se mi moc velký? Jinak zbytek top,“ napsal další. U dalších sledovatelů však měla sexy blondýnka zastání a šňůrkové plavky, ve kterých ukázala své opálené tělo, se jim nadmíru líbily. „Sexy nádhera a moc sexy plavky,“ napsal jí jeden z fandů k fotce z pláže, kde je Zuzka jako doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám