Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení karantény už se vrací do normálu také život Zuzany Belohorcové (48). Slovenka, která žije s rodinou již pár let za velkou louží, trávila v době vypuknutí epidemie koronaviru většinu času doma. V místě svého bydliště nemohla do bazénu a ani na pláž.

Nyní už si s dětmi může opět užívat krásné počasí u vody. Pláže sice stále nejsou zpřístupněné veřejnosti, ale každý den tráví s dcerou Salmou a synem Neviem u bazénu, který mají v luxusní rezidenci k dispozici. Své fanoušky tak mohla potěšit také fotkou v titěrných bikinách, do kterých vklouzla.

„To je pohled,“ napsala si Zuzana vtipně ke snímku, na kterém stojí v bazénu. Dívá se směrem k blankytně modré obloze a objektivu nastavila své sexy pozadí. „To je pohled, krásná postavička, sexy kočka,“ napsal jí jeden z fanoušků. Srdíčka k provokativní fotce poslal i Zuzky tatínek, který pravidelně se svou dcerou tráví v Miami několik týdnů v roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám