Hlavní obsah
Článek

Bujné poprsí a výstavní zadečky. Během léta nebyl den, aby se nějaká z krásek českého či slovenského showbyznysu nepochlubila alespoň jednou z již zmíněných částí. Modelky, moderátorky nebo zpěvačky na sobě po celý rok makají, aby se během letní sezóny mohly pochlubit svým vymakaným tělem, pojďme si některé z nich připomenout.

Své hříšné pozadí letos nezapomněla vystavit modelka Andrea Verešová (43). Ta byla u moře hned několikrát. Svůj dokonalý zadeček dala na odiv při nedávném pobytu v Dubaji, kam se pravidelně vrací.

Zadeček v plavkách předvedla také zpěvačka Dara Rolins (51). Ta se svou figurou v plavkách pochlubila doma u bazénu a rozhodně se bylo na co koukat. V odhalování pozadí nezůstala pozadu ani moderátorka a modelka Monika Leová (32), která odhodila stud při nedávné dovolené v Itálii, kam vyrazila se svým manželem.

Během léta svou chloubu odhalila také modelka Jitka Nováčková (31), která si užívala dovolenou v Řecku. Sexy pózy u bazénu má v oblibě zpěvačka Tereza Kerndlová (37), která se za svou figuru také rozhodně nemusí stydět. Nnejodvážnějším snímkem letošní sezóny byl však zadeček moderátorky Zuzany Belohorcové (48), která své dokonalé pozadí odhalila na pláži v Miami, kde žije.

Reklama

Další články

Načítám