Hlavní obsah
Článek

Ještě než Zuzana Belohorcová (48) odjela z Česka zpět do svého druhého domova na Floridě, stihla nafotit fotostory s Jakubem Ludvíkem v modelech Blanky Matragi (71). Samotné focení pro magazín Top Class se fotilo v návrhářčině ateliéru a v prostorách Obecního domu, který je s designérkou neodmyslitelně spjatý.

„Jsem moc ráda, že jsem s Blankou mohla spolupracovat. Jsem poctěná, že mě oslovila. Byla to velmi příjemná práce, protože se tam sešla skvělá partička lidí. Viděla jsem pár fotek ze zákulisí a jsem moc zvědavá na výsledné finální fotky,” nechala se slyšet moderátorka, která vyzkoušela několikery modely vysoké krejčoviny. „Cítila jsem se jako princezna v příběhu Tisíce a jedné noci. Nadšená byla i moje dcera, která si myslela, že jsou to šaty pro princezny, a ony opravdu jsou,” dodala Zuzana.

Blanka Matragi se focení osobně neúčastnila, jelikož má spoustu práce v Bejrútu. Šaty pro moderátorku ale osobně vybírala. „Myslím, že celý tým vše perfektně zvládl. Vybírala jsem různé typy šatů, které by podtrhly osobnost Zuzy - její ženskost, smyslnost, profesionalitu a zároveň ukázaly různé styly pro nadcházející sezónu,” uvedla Matragi.

Fotky, které budou uvozovat novou plesovou sezónu, vznikly jen týden poté, co Zuzana absolvovala na Slovensku operaci. „Měla jsem tolik práce a starostí o rodinu, že jsem ani neměla čas o tom přemýšlet. My ženské jsme tvrdé a hodně toho zvládneme. Samozřejmě se ale snažím šetřit," říká Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám