Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) s manželem Vlastou Hájkem prodávají pražský byt. V budoucnu by se rádi z pražského Smíchova přesunuli na Prahu 1, aby nemuseli vůbec používat auto. "Byt je na Praze 5 v krásné vilové čtvrti, ale když jednou za rok přijedeme na dva týdny, chceme bydlet na Malé Straně, na Praze 1. Příští léto si chceme koupit byt tam. Chci z baru jít ve 4 ráno pěšky domů," vysvětluje prodej bytu Hájek.

Krásný byt prodávají za 7,5 miliónu korun. "Je to nádherné 3KK s výhledem do údolí, dvě parkovací místa, balkón, barák je jen o šesti bytových jednotkách, žádný ruch. Jo a pod barákem jsou dvě kozy. Když to bude kupovat milovník koz, bude nadšený. Romantika veliká," usmívá se Vlasta. "Když nám někdo dá 7,5 miliónu, tak jdeme. Něco přidáme a koupíme centrum," upřesňuje.

Dobře ví, že kdyby bydleli v hotelu, když jednou za rok přiletí na léto, vyšlo by je to levněji. "Je to totálně neekonomické, ale chceme mít domov," doplňuje Zuzka. "Chtěl bych koupit zrekonstruovaný byt, vím, že to bude třeba dvacka, ale bydlet na Kampě je bomba. Hotel by se nám asi vyplatil víc, to je fakt," dodal Hájek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám