Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních týdnech Zuzana Belohorcová (48) na své postavě významně zapracovala. Sexy blondýnka se na poslední tři měsíce úplně vzdala konzumace alkoholu, nasadila správnou životosprávu, začala pít mnoho vody a cvičila pětkrát týdně. Když tedy dorazil do jejího nového domova na Floridu český fotograf Filip Matušínský a požádal ji o focení, neváhala.

Zuzana se mohla více uvolnit, protože se fotilo v pro ni známém prostředí. „Focení probíhalo na pláži South Beach, kterou máme dvě minuty od domu, v interiéru našeho bytu v příjemné atmosféře či u bazénu v Portofino Tower, domu, kde bydlíme,” říká.

„Mohli jsme se víc odvázat a nafotit i více sexy fotky. S Filipem byla skvělá spolupráce, je to profík. Umí velmi rychle zachytit ty nej momenty, a není proto potřeba stát hodiny před objektivem,” vzpomíná na focení Zuzana Belohorcová, která je zvědavá na reakce svých fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám