Hlavní obsah
Článek

V Americe není levno a navíc tam nemá tolik dobrých známých mezi odborníky na krásu. Když se tedy moderátorka Zuzana Belohorcová (48) vypraví na prázdniny z Miami do Česka a na Slovensko, spojí rodinné návštěvy se zkrášlovacími procedurami a domů k oceánu se vrací jako po rekonstrukci.

Na karlovarském filmovém festivalu, kde se v rámci svého pobytu vždy na den dva s manželem Vlastou Hájkem zastaví, už byla "hotová". Nechala si odstranit nevzhledné jizvy po plastice prsou, které se jí udělaly, protože se její tkáně špatně hojí, a pak si nechala prodloužit vlasy, které si nechala ostříhat nakrátko.

"Každý rok se sem těšíme, děti se těší na rodinu, teď jsou u babičky a krmí tam slepičky a králíčky a jsou to pro ně úplně jiné zážitky. Ten život na Miami je sice úžasný, ale tady si užijeme zase něco jiného," je ráda Zuzana, která se těší i ze svého nového vzhledu, včetně zase dlouhých vlasů.

"Karlovarský festival s oplatkami a nějakými večírky máme s Vlastou jako tradici. Ale jinak si volno moc neužívám, pro mě je to větší dovolená na Miami, kde děti chodí do školy a do školky," svěřila.

Zuzka dělá na Floridě manželovi účetnictví. "Kromě toho se nám výborně rozběhl náš nový internetový projekt. A pak se starám o rodinu, děti, manžela a věnuji se i sama sobě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám