Hlavní obsah
Článek

Už pár let není Zuzana Belohorcová (48) součástí českého šoubyznysu, neboť se s manželem a rodinou přestěhovala na slunnou Floridu. Doma na ni ale, zdá se, stále nezapomněli.

Během své poslední návštěvy Ameriky si ji postavil před objektiv fotoaparátu Daniel Zahrádka. „Se Zuzkou fotíme pro jedno pražské kadeřnictví, kterého je tváří a tak jsem na sebe zvyklí. Bylo to rychlé focení bez vize, bez klienta. Mohly jsme si dělat co jsme chtěli," říká Zahrádka, který v Americe fotil s Veronikou Arichtevou kampaň spodního prádla a dále spokojeným hlasem dodal: „Výsledek se mi moc líbí."

S Danem každoročně fotíme pro kadeřnictví, kterého jsem tváří. Když Byl na Miami pracovně, řekli jsem si, že to spojíme a využijeme tentokrát ateliér za miamskou pláž. Máme ji přímo před barákem, tak se to přímo nabízí,” uvedla Zuza, která je z výsledných snímků nadšená. „Vznikly z toho fotky s dobrou energií a nábojem.”

Tým se nemusel dlouho zaobírat problémem výběru lokality, mohlo se totiž fotit v atraktivním prostředí hned u domu na pláži South Beach, kde má Belohorcová byt.

Bývalá „učitelka sexu“, která moderovala erotický pořad Peříčko, ukázala, že rozhodně nepatří do starého železa. Před časem si nechala chirurgicky vylepšit poprsí, tvrdě pracuje na své postavě, nechala si zkrátit vlasy na slušivou délku a všechny tyto věci jí jdou k duhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám