Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Člověk by se mohl domnívat, že Zuza Belohorcová (48) bude se svou rodinou ve svém druhém domově na Floridě maximálně spokojená a nebude mít potřebu vyrážet na jiná místa. Vždyť South Beach, kde s manželem Vlastou a dětmi žije, je vysněným cílem odpočinku miliónů lidí. Moderátorka ale miluje exotiku, a tak ráda vyráží na plavby zaoceánským parníkem po Karibiku.

Během letošního roku zvládla absolvovat už tři takové bombastické výlety. V lednu Zuza odplula se svou mladší sestrou Mirkou na plavbu po Hondurasu, Belize a na mexický ostrov Cozumel, o měsíc později rodina vyrazila se Zuzaninými rodiči na Disney plavbu na Key West a před pár dny se rodinka vrátila z výletů na Bahamy, do Portorika a na Svatý Martin.

„Návštěva našich příbuzných je vždycky skvělá záminka k tomu ochutnat trochu více exotiky,” říká sympatická moderátorka, která si plavbu po Karibském moři se svou švagrovou a jejím synem užila. „Nejvíce byly pochopitelně nadšené děti,” říká Zuza, která se s námi podělila o několik momentek, kde se pyšní vysportovanou postavou v plavkách.

Související témata:
Svatý Martin

Reklama

Další články

Načítám