Hlavní obsah
Článek

Do Česka a na rodné Slovensko se Zuzana Belohorcová (48) vrací většinou jen jednou do roka. A to v létě. Moderátorka se ale za velkou louží necítí osamělá, neboť ji v jejím druhém domově na Floridě v průběhu roku navštěvují příbuzní a známí.

Nedávno ji zde celý měsíc dělala společnost její mladší sestra Mirka, která přicestovala se svým partnerem Petrem, profesionálním brankářem, který chytal i za pražskou Bohemku.

Partička netrávila čas pouze na Miami, kde Zuza vlastní luxusní apartmán přímo na vyhlášené pláži South Beach, ale dopřáli si i exotiku. Jak jsme vás informovali, tak došlo na plavbu zaoceánským parníkem po Karibském moři. „Pravidelně každý rok hned po Novém roku vyrážíme na plavu po Karibiku. Letos jsme navštívili Mexiko, Honduras a Belize a skvěle jsme si to užili,” nechala se slyšet Zuza.

Největší pohodu si skupinka užila na mexickém ostrově Cozumel. Na pláži se sněhově bílým pískem bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko vystavila své vnady, které si nechala před časem silikonem vylepšit v Čechách. Pochlubila se dokonalou figurou, zocelenou pravidelným tréninkem a běháním po pláži. Za svou postavu se nemusí stydět ani Zuzčin manžel Vlasta Hájek. V zemi, kde se tolik dbá na kult těla, je prostě péče o tělesnou schránku nutností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám