Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuza Belohorcová (48) se po roce opět vrátila z Miami do Čech, kde pravidelně tráví s rodinou léto. Poprvé se ukázala ostříhaná nakrátko. Dlouhé vlasy si nechala zkrátit v Americe, protože v Praze zastání u svého kadeřníka a nejlepšího kamaráda Libora Smrže neměla. Ten jí je dlouho ostříhat nechtěl.

V Praze je teprve pár dní a už má za sebou první ateliérové focení. A pořádně sexy. Zuza na své postavě v Americe celý rok pracuje, tak může tělo v klidu ukazovat. Tentokrát se předvedla před objektivem Dana Zahrádky.

"Každý rok, když Zuza přiletí z Miami, hned fotíme kampaň pro můj kadeřnický salón. Vždy se moc těším, až vymyslím nové účesy, které Zuzce udělám. Letos to bylo trošku komplikovanější," řekl Super.cz Libor Smrž. "Nemám rád takové extrémy jako ten, který si Zuza nechala v Americe na hlavě udělat. Jsem zastánce dlouhých a přirozených vlasů," upřesnil důvod, proč Zuze nechtěl vlasy tak radikálně zkracovat.

Aby účes více oživil, překvapivě vzal do ruky nůžky a vlasy ještě více zkrátil. "Zuzka má teď úplně vyholené strany a delší jí zůstal jen vršek. Je teď taková česko-slovenská Pink. Vlasy ale necháme do příštího roku narůst a vymyslíme zase něco nového," dodal kadeřník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám