Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem dubna přivede Zorka Hejdová (33) na svět své první dítě. Moderátorka zatím úplně netuší, kdy se vrátí zpátky do práce.

„V rádiu se bavíme o různých variantách, protože i oni vědí, že se to nikdy nedá úplně naplánovat. Zatím nechci nic plánovat, protože já si to můžu nějak navrhnout, ale miminko se může rozhodnout jinak,“ krčila v rozhovoru pro Super.cz rameny Zorka.

Moderátorku jsme potkali na otevření nového showroomu s luxusními kočárky v době, kdy byly ještě obchody otevřené, a tak nás zajímalo, jestli už mají s manželem Mírou jeden vybraný. „Na rozdíl od mých ostatních těhotných kamarádek jsem ještě nic moc neřešila. Kočárek je to jediné, co mám už vybrané,“ říká Zorka, která není pověrčivá, a tak si ho klidně přiveze domů. „Budeme ho mít klidně doma a budeme se na něj koukat.“

A jakému typu kočárku dala nakonec přednost? „Nebude to žádná extravagance. Bude ale určitě elegantní, čistý a minimalistický,“ rozpovídala se moderátorka.

Jelikož Zorka a Míra oficiálně neprozradili pohlaví miminka, snažili jsem se moderátorku nachytat a vymámit informaci dotazem na barvu kočárku. Nepodařilo se. „Bude černý a tím asi nikomu nenapovím,“ smála se Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám