Hlavní obsah
Článek

Nejen své přátelé, rodinu a fanoušky potěšili Zorka Hejdová (33) a Míra Hejda (40) radostnou novinkou. Moderátorská dvojice prozradila, že se za pár měsíců rozrostou. Manželé se těší na svého prvního společného potomka, který by měl přijít na svět na jaře příštího roku.

Společné chvíle jako rodina nebudou trávit jen v domě nedaleko Plzně. Moderátor totiž vybudoval luxusní sídlo na Šumavě. „Šumavu miluji a jezdím sem od dětství, dokonce i jen na otočku si zalyžovat. Moc jsem si přál, aby Železná Ruda dostala odvahu a sílu se proměnit v modernější místo,“ svěřil se moderátor, který nechal fanoušky nahlédnout do luxusního apartmánu, který si sám designově opravdu vypiplal.

„Dozvuky 90. let jsou v okolí ještě znát, ale už se to výrazně zlepšuje. Touto rekonstrukcí Javor apartmanu chci přidat i za sebe ruku k dílu a ukázat úžasné a unikátní možnosti využití starého dřeva. Např. zrcadlo nebo i stůl je přímo z kmene stromu. Postel zase ze zbořené stodoly”, prozradil moderátor, který se pustil i do realizace a natáčení seriálu Stavba není sen, jež je o zpracování dřeva ze starých stromů, kterých je horské sídlo plné. 8dílný seriál můžete sledovat na Televizi Seznam a TV bydlení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám